Restaurant Middelkerke

In het Bonaparte restaurant in Middelkerke kan je terecht voor een heerlijke maaltijd en een drankje uit de bar. We serveren gastronomische à la carte schotels. Of vermijd je keuzestress en ga voor een 3-gangen keuzemenu vol specialiteiten van de chef!

Dagelijks geopend:

  • van 12u00 tot 14u00 (uitgezonderd op zaterdag)
  • van 18u00 tot 22u00.

Vanaf heden is Restaurant Bonaparte gesloten op zaterdagmiddag.

 

 

Reserveer
Onze Menu’s
À la carte

Onze menu’s

Lunchmenu

€30

Telkens van maandag tot vrijdag tussen 12u en 14u.
Inclusief 1000 loyaltypunten.

Ontdek hier onze lunchmenu’s

Keuzemenu

€49

Kies je favoriete gerechten uit dit heerlijke keuzemenu
.
! TIP! ALL-IN FORFAIT +€25:
aperitief, selectie van aangepaste wijnen, water en koffie of thee + 1000 loyaltypunten

  • Hapje van de Chef
    .
    Garnaalkroketje
    Peterselie – Citroen
    Of
    Geconfijte zalm
    Rode biet – Avocadomayonaise – Munt
    Of
    Gelakt buikspek
    Opgelegde groentjes – Popcorn – Tierenteynmosterd
    .
    Sliptongen
    Gebakken – Frisse salade – Frietjes
    Of
    Gebakken roggevleugel
    Vis van het Jaar – kappertjes – hoeveboter – krielaardappelen
    Of
    Gegrild tussenribstuk
    Hofmeesterboter – Sla- – Frietjes
    .
    Dame blanche
    Of
    Crème brulée
    Of
    Tiramisu

Let's Meat

€55

Een exclusief menu op maat van iedere vleesliefhebber

Zaterdagavond 23 en zondag 24 oktober. Reserveren is verplicht.

  • Hapje van de Chef
    Gedroogd spek – Guacamole – Chili
    .
    Ganzenleverpaté
    In de korst – Vijgen – Konfijt

    Côte à l’os
    Bordelaise – Aardappel in de schil – Sucrine

    .
    Chocolademoelleux

    .

    .

    ALL-IN FORFAIT +€25
    aperitief
    water en selectie van aangepaste wijnen
    koffie of thee
    1000 loyaltypunten

Kreeftengala

€75

One Night Only: een heerlijk diner waarbij de majestueuze kreeft centraal staat

Maandagmiddag en -avond 1 november. Reserveren is verplicht.

  • Hapje van de chef
    met een glaasje champagne
    Oester op oosterse wijze
    .
    Halve kreeft “Belle vue”
    Sla – Tomaat – Hoeve-ei

    Kreeftenscharen
    Heldere bouillon – Groentjes

    .
    Halve kreeft
    Kruidenboter – Rijst – Gegrilde groenten
    .
    Tarte Tatin
    “New style”

Champagneweekend

€105

November is champagnemaand in Middelkerke en dan kan restaurant Bonaparte niet achterblijven!

Iedere avond van 11 t.e.m. 13 november én op zondag 14 november.  Reserveren is verplicht.

  • Sint-Jacobsvrucht
    Hibiscus – Passievrucht
    .
    Kreeft
    Risotto – Avocado – Bloemkool

    Zeebaars
    Venkel – Limoen – Kokos
    .
    Hertenkalfskroontje
    Savooi – Cantharel – Rode wijn – Kriel
    .
    Dessert
    Appel – Kaneel – Chocolade
    .
    Inclusief 1/2 fles champagne Pommery Brut

Kerstmenu

Vier kerstmis met een heerlijk menu in restaurant Bonaparte

€110 – kerstavond: 24 december
€100 – kerstdag: 25 december

Opgelet: inschrijving en voorafbetaling verplicht aan de kassa van Casino Middelkerke

  • Langoestinestaart
    espuma van Gin-Tonic – Zwarte peper

    .

    Hazenpastei
    kumquats – sesam

    .

    Scala van Sint-Jakobsschelpen
    pompelmoes – krokant van zwarte inkt – yoghurt

    .

    Bloemkoolvelouté
    Gerookte eendenborst – walnoten – Grissini

    .

    Gevulde parelhoen
    Gekarameliseerde appelen – vijgencompote – cognacroom – amandelkroket

    .

    Dessert
    Kersenchiboust met vijgencompote

    .

    Incl. aperitief, wijnen, water en koffie & €10 speelkrediet

Oudejaarsavond

Spring samen met ons het nieuwe jaar in met een heerlijk diner en een muzikale show

€160 all-in

Opgelet: inschrijving en voorafbetaling verplicht aan de kassa van Casino Middelkerke

  • Hapjes van de chef

    .

    Risotto
    woudchampignons – coquilles – truffel

    .

    Consommé van wilde duif
    knolselder – kastanje

    .

    Open lasagne van kreeft
    venkel – saffraan – kerrie

    .

    Gebakken hertenfilet 
    crème van butternut – chips van schorseneer – jus van morieljes

    .

    Dessert
    peer – sorbet – karamel

    .

    Incl. aperitief, wijnen, water en koffie tot 24u & €20 speelkrediet

Nieuwjaarsdag

Spring samen met ons het nieuwe jaar in met een heerlijk diner

€105 (excl. dranken)
€140 (incl. dranken)

 

Inschrijving en voorafbetaling verplicht.

  • Hapjes van de chef

    .

    Risotto
    woudchampignons – coquilles – truffel

    .

    Consommé van wilde duif
    knolselder – kastanje

    .

    Open lasagne van kreeft
    venkel – saffraan – kerrie

    .

    Gebakken hertenfilet 
    crème van butternut – chips van schorseneer – jus van morieljes

    .

    Dessert
    peer – sorbet – karamel

    .

    Incl.  €20 speelkrediet

Reserveer