Takeaway Bouillabaissemenu

In de aanloop naar onze officiële heropening zet Restaurant Bonaparte op 1 mei de deuren nog eens wagenwijd open. Chef Christophe Degraeuwe geeft op de Dag van de Arbeid nog eens het beste van zichzelf. Hij tovert verse ingrediënten uit onze eigen Noordzee om tot een bouillabaissemenu om van te likkebaarden. Voor slechts €30 kan je je menu zelf afhalen in Casino Middelkerke. Reserveren kan telefonisch of door een bericht te sturen naar chef Christophe Degraeuwe op 0476 77 44 46. Reserveren kan nog tot donderdag 12u.

Menu
.
Reservatie
  • Reserveer je menu door te bellen of een bericht te sturen naar chef Christophe Degraeuwe op 0476 77 44 46.
  • Vermeld je naam, voornaam, het aantal menu’s en het uur waarop je je menu wil ophalen
  • Reserveren kan tot donderdag 30 april, 12u.
  • We contacteren je om het tijdstip van je afhaling af te spreken
Afhaling
  • Afhalen gebeurt aan de receptie van Casino Middelkerke
  • Afhaalmomenten vinden plaats tussen 11u en 12u en tussen 17u en 18u
  • Afhaling gebeurt in een veilige omgeving:
    • We vragen je om enkel aanwezig te zijn op het afgesproken tijdstip, om contact met andere klanten zoveel mogelijk te beperken
    • We voorzien duidelijke looproutes om onderling contact te beperken
    • Enkel contactloze betaling via Bancontact, of met exact gepast cash geld
    • Gelieve gebruik te maken van de aanwezige ontsmettingsgel en/of handschoenen
  • Alle menu’s worden verpakt per portie in speciale draagzakken
  • Bijgevoegd vind je een gedetailleerde beschrijving van hoe je het menu opwarmt

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Registreer je hieronder en blijf op de hoogte van onze nieuwste acties. Mis geen enkele kans om mooie prijzen te winnen!

Door me in te schrijven, accepteer ik de Privacy Policy. Je kan je altijd uitschrijven.