De laatste maanden is het meer dan eens bewezen dat samen kunnen tafelen een gebeuren is dat veel meer omvat dan enkel en alleen eten. Chef Christophe Degraeuwe van restaurant Bonaparte raadt daarom aan om tijdens de feestdagen een menu samen te stellen waarbij je veel op voorhand kan klaarzetten. Zo kan je des te meer van het aangename gezelschap genieten en hoef je minder met je hoofd tussen de potten en pannen te zitten.
Zoek het daarom niet te ver. Werk met producten en gerechten die je goed onder de knie hebt. Hou steeds drie gedachten in je achterhoofd: simpel, lekker, scoren. Klassieke en heerlijke voorgerechtjes zijn zo bijvoorbeeld gerookte zalm opgevuld met kruidenkaas en appelsnippers of rundscarpaccio met Parmezaan en noten. Kleine gerechtjes, met veel smaak die er bovendien nog eens mooi uitzien. Wat meer moet je hebben?
Als hoofdgerecht kan je dan weer kiezen voor een papillot van verse Noordzeevis met gestoomde aardappeltjes en graantjesmosterdsaus. Weet je niet zeker hoe je hieraan begint? Chef Christophe helpt je met veel plezier op weg.
Papillot:
Saus:
Registreer je hieronder en blijf op de hoogte van onze nieuwste acties. Mis geen enkele kans om mooie prijzen te winnen!
Door me in te schrijven, accepteer ik de Privacy Policy. Je kan je altijd uitschrijven.